marți, 26 mai 2009



Unghii false, dar ascultatoare

Daca vrei sa fii frumoasa, cu siguranta stii ca nici o pereche de manusi fine nu concureaza frumusetea unei maini expuse cu gratie! Si nu exista gratie in mana unei femei daca nu exista o manichiura perfecta! La Diva Beauty Studio vei avea unghii de vis indiferent daca natura ti le-a dat sau nu! Ingrijire si mai ales aplicatie de unghii false care sa te faca mai frumoasa in fiecare zi! Hai sa iti povestesc!


Daca ai incercat pana acum unghii false, stii perfect ce presupun: mult efort de intretinere si teama permanenta ca vor pica. Dar Diva Beauty Studio are grija ca de acum unghiile false sa ramana doar o incantare: aplicate aici, ele rezista pe ungiile tale naturale pana la 2-3 saptamani, in conditiile in care, in mod obisnuit, ele sunt "garantate" doar 7-10 zile. De ce? Pentru ca specialistii Diva Beauty Studio sunt pregatiti permanent pentru a-ti acorda servicii grozave. Ei participa continuu la traininguri si seminarii de inalta specializare si folosesc in munca lor materiale de calitate (OPI). Poti fi sigura ca serviciile Diva se fac cu mare profesionalism!


Ce mi se ofera?

• Un mediu minunat, in care iti vei dori sa revii de fiecare data. Salonul este situat in Dorobanti si iti pune la dispozitie cele mai exclusiviste tratamente. In plus, vei fi incantata de primire si vei simti cu adevarat ca ai ajuns printre prietene!
• Calitate: Folosim atat gel cat si acryl, in ambele variante puntand opta pentru unghii false, constructie de unghii (prelungirea unghiilor naturale) sau pentru protectia unghiei naturale (cand ai lungimea dorita dar unghiile se exfoliaza sau sunt in valuri). Desigur, vei fi ajutata sa alegi ceea ce ti se potriveste mai bine. Diferenta intre gel si acryl este ca la gel nu poti renunta la unghia falsa pentru ca ea nu se poate indeparta decat prin pilire ceea ce dauneaza unghiilor tale, insa unghiile par mai naturale si iti ofera acel minunat efect de... diva mult mai repede! Desigur, daca esti meticuloasa si crezi in desavarsire, apeleaza cu incredere la acryl! Lucrul cu acryl este o arta si doar experienta va face diferenta: unghiile tale vor atata intr-un mod unic si absolut fermecator! Unghia naturala se va fortifica si creste sub unghia falsa, astfel oricand doresti poti reveni la unghii mai tari, mai sanatoase.
Specialistii nostrii au invatat In materie de lungime, poti alege orice intre extemele de lungime, de la super-lung la super-scurt. Forma poate fi patrata, ascutita sau rotunda. Ai la dispozitie si sansa de a alege un french permanent mereu in voga pe care sa il "maschezi" cu lac colorat si pe care sa il scoti la iveala in aceeasi forma perfecta dupa indepartarea lacului de unghii.

• Varietate: poti alege dintr-o multime de modele, de la stampile cu diverse forme, pictura, strasuri, aplicatii de acryl pana la flori naturale.

Si toate acestea la un pret mediu, ba chiar prea mic pentru calitatea oferita. Ca sa te convingi este suficient sa incerci odata!

Serviciile sunt cu totul speciale si pentru ca...
Ai parte si de manichiura la cald (care are rolul de a vitaminiza si fortifica unghiile pe e o parte si de a-ti catifela mainile), de manichiura SPA, care te va relaxa si totodata infrumuseta (albeste pielea, conferind un apect estetic deosebit pe care cu siguranta ceilalti il vor observa...), parafina pentru maini sau picioare si gomaj pentru maini si picioare. Totul in diferite arome si texturi pe care le poti alege cu cea mai mare libertate. Un alt avantaj senzational este la Diva Beauty Studio toate acestea le primesti la preturi atat de accesibile incat o sa vrei iar si iar...Pentru ca o diva nu considera intretinerea un lux ci un obicei bine-meritat.


In plus...

In afara de aceste grozave tratamente pentru unghii, iti recomand si masajul cu pietre calde. Este unul dintre putinele locuri din Bucuresti unde acest lucru se face cu adevarat, la un inalt grad de profesionalism. Se folosesc pietre autentice de vulcan, capabile sa retina caldura si sa actioneze indelungat asupra punctelor tale nevralgice. Masajul cu aceste pietre este absolut formidabil, relaxandu-te, dar imbunatatindu-ti si circulatia sangvina. Pentru ca Diva stie sa te trateze ca pe o diva!

Nu ezita sa treci pe la Diva Beauty Studio, prietena ta in materie de frumusete, inclusiv atunci cand vrei sa te coafezi (Joico, L'oreal, Kerastase, Tigi. SP) sau sa incerci un tratament cosmetic de calitate, cu cele mai bune produse (Academy si Guinot). Personalul se pregateste in permanenta, serviciile sunt intotdeauna ireprosabile si iti promitem ca la noi nu vei avea de asteptat pentru nici unul dintre serviciile dorite, pentru ca stim si te intelegem perfect: o femeie importanta nu are timp de pierdut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu